مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان:
مبارزه با آفت ملخ بومی در مزارع و باغات کردستان از مرز هزار هکتار گذشت
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مبارزه با آفت ملخ بومی در مناطق آلوده استان از اواخر اسفند سال گذشته آغاز و تاکنون این کار در بیش از هزار هکتار از مزارع و باغات انجام شده است.

وی افزود: با توجه به تغییرات آبوهوایی و مساعد شدن شرایط برای طغیان آفات پیش بینی می شود که مبارزه با این آفت تا پایان خردادماه سال جاری در سطح بیش از ۲۰ هزار هکتار از مزارع و باغات استان انجام شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: این آفت از ملخهای بومی استان و از نوع شاخک بلند (Uvarovistia zebra) است که در ارتفاعات شهرستانهای سروآباد، مریوان، کامیاران, بانه و دهستان شویشه شهرستان سنندج تخم ریزی کرده و پس از تفریخ و در صورت عدم مبارزه به سمت مزارع و باغات هجوم می آورد.
عزیزیان با اعلام اینکه سموم و تجهیزات مورد نیاز برای مبارزه با آفت ملخ بومی در استان تدارک دیده شده است، اظهار کرد: از کشاورزان در مناطق آلوده درخواست می شود که به منظور کانون کوبی و مبارزه موثر با کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی همکاری کنند و در صورت مشاهده این آفت در اسرع وقت به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.
وی یادآور شد: عملیات مبارزه با این آفت سال گذشته در ۱۵ هزار هکتار از مزارع و باغات استان انجام شد و امسال هم این اقدام به طور جدی و با تلاش کارشناسان و مشارکت مردم در حال انجام است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان بیان کرد: هزینه های سمپاشی علیه آفت ملخ بومی از جمله تهیه سموم، سمپاش و هزینه کارگری توسط سازمان جهاد کشاورزی استان تامین و عملیات سمپاشی در کانونهای آلوده به آفت ملخ بومی به طور رایگان انجام شده و می شود